Den Nye Planet: Kunst af børn for børn

En åben kunstinstallation med 100 life-size rumvæsner - lavet af lokale børn fra Brøndby. Kom og oplev, hvor vilde ting der sker, når børns fantasi møder en professionel billedkunstner i space!

Vælg billetter


 

Den Nye Planet
100 børn, 100 rumvæsner, 100 kunstværker 
En åben kunstudstilling lavet af børn for børn (og voksne)

Besøg udstillingen i Brøndens bemandede åbningstid fra tirsdag 19. november til lørdag 23. november. 

Om Den Nye Planet
Der er fundet en ny planet og kun eleverne fra 5. klassetrin på Brøndby Strand Skole ved, hvordan de ser ud, og hvordan de lever. Sammen med billedkunstner Maria Lau Krogh har de gennem to uger arbejdet på det fælles kunstprojekt og skabt over 100 forskellige rumvæsner. 

Projektet er del af Åben Skole, faciliteret af Brøndby Kulturhuse og Biblioteker og af lavet af 5. årgang fra Brøndby Strand Skole. Hver elev har skabt sit helt eget rumvæsen. Vi er blæst bagover af børnenes engagement og ikke mindst af de fantastiske rumvæsner, der er sprunget ud af deres fantasifulde hjerner.

Her er lille smagsprøve på de mange fantastiske aliens og på det nederste billede til højre, kan I skimte projektets billedkunstner Maria Lau Krogh – det giver et meget godt billede af, hvor store figurerne i virkeligheden er. Forestil jer 100 stk. sat op i en KÆMPE halvcirkel i Brøndens store sal med rummusik og lysshow. Børnene kommer altså helt tæt på de fantastiske væsner fra Den Nye Planet. 

 

Sted


Kulturhuset Brønden Brønden Brøndby Strand Centrum 60
2660 Brøndby Strand, Danmark
Fri adgang

BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google