Vælg billetter


 

Bobby Molino: Forsmag på jubilæumsshow

Det er ikke så tit, at bands i Danmark kan holde 50 års jubilæum, men i år 2019 har Bobby Molino & Nutrockers eksisteret i ikke mindre end 50 år.

50’er og 60’er rocken har som bekendt stadig tag i et meget stort publikum, specielt de mange fra den generation, hvor musikken blev en væsentlig del af deres ungdomsidentitet!

Så gå ikke glip af denne formidable chance for at få en sving om i Kilden. Den ægte vare, en utrolig stemme og et fantastisk Rock’n Roll band, der simpelt hen bare kan det der. Det med dansegulvet overlader vi trygt til jer.

NB! Der vil i forbindelse med en jubilæumsvideo bliver optaget under koncerten

Om Bobby Molino

Bobby Molino & Nutrockers blev dannet i 1969, og de serverer stadig varen så rå og ægte, at man tror man er havnet i 60’erne. I starten af 70’erne vandt de en pladekonkurrence, der var arrangeret af EMI på Star Club i København, hvor bl.a. Tommy Seebach var dommer og senere stod for gruppens første pladeudgivelser. Dette blev startskuddet på koncerter og turnéer i både Danmark og udlandet, samt masser af trofaste fans.

Bandet består af: Bobby Molino – vocal, Arne Olsen – guitar, Søren Gettermann – piano, Ulrik Stæger – bas, Steven Getterman – sax mm., Jørgen Henriksen – trommer.

Salg af kaffe, øl og vand
Unum. siddepladser

Spisning kl. 18:30 ved tilkøbt spisebillet
Menu:

Langtidsbagt sydamerikansk oksefilet serveres med en rødvins sauce og honningbagt laks med timian og honning
Grøntsagstærter, kartoffelgratin med cheddar og persille, grillet peberfrugter med pesto, caprice salat med basilikum, oliven og mozzarella, spidskål salat med friske urter, grøn salat med dressing samt hjemmebagte flutes med smør

Dessert: Rabarber trifli 

 

Sal


Teatersalen Nygårds plads 31
2605 Brøndby, Danmark

BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google