70'er Galla - Jomfruburet Reunion

En aften i nostalgiens tegn med fuldt knald på pop og Rock'n'Roll fra 70'erne.

Vælg billetter


 

Med start i 2009 er det nu 11. gang Jomfruburet Reunion åbner dørene til et brag af en fest. Og denne gang med 6 bands: Oak Island - Coal Train - Blow Up - Herds - Sweet Inspiration - Made in Denmark – vil bringe publikum på en musikalsk rejse tilbage til 70’erne.

Alle 6 bands turnerede rundt i Danmark og spillede i klubber, på diskoteker og til halballer. I København var de faste bands i Krudthuset i Tivoli, Place Pigalle og Spar To på Bakken og ikke mindst i Jomfruburet på Strøget. Det er nu 11. år i træk, at vi markerer denne tid under titlen ”70'er Galla - Jomfruburet Reunion”, og for 7. gang er det i Brøndby i Kulturhuset Kilden og alle gange har det været for udsolgte huse.

Så skynd dig at købe en billet.

Som sidste år vil der igen i år være mulighed for at købe siddepladser i salen. Der er ikke nummererede pladser, så man vil blive fordelt i forhold til det antal billetter/pladser, man køber. Hvis du gerne vil købe siddeplads i salen, vælg da "koncertbillet med pladsreservation" eller "koncertbillet med plads + buffet". 
OBS! Skal du sidde sammen med andre, så noter navn og telefonnummer på den person, der har købt pladsbilletter i salen.

Musikken starter kl. 18.40, og aftenen vil kunne indledes med spisning fra kl. 17.00 i foyeren.
Maden – buffet med flere slags kød, kartofler, salat samt brød - koster 150 kr. pr. person og skal købes sammen med billetten. OBS! Begrænset antal.

 

Sted


Kulturhuset Kilden Teatersalen Nygårds plads 31
2605 Brøndby, Danmark

BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google