Vælg billetter


 

70'er Galla - Jomfruburet Reunion

En aften i nostalgiens tegn med fuldt knald på pop og Rock'n'Roll fra 70'erne.
Udsolgt

Med start i 2009 er det nu 10. gang Jomfruburet Reunion åbner dørene til et brag af en fest. 5 bands: Case - Coal Train - Connection - Herds - Made in Denmark – vil bringe publikum på en musikalsk rejse tilbage til 70’erne.

Alle 5 bands turnerede rundt i Danmark og spillede i klubber, på diskoteker og til halballer. I København var de faste bands i Krudthuset i Tivoli, Place Pigalle og Spar To på Bakken og ikke mindst i Jomfruburet på Strøget. Det er nu 10. år i træk, at 5 bands samles for at markere denne tid under titlen ”70´er Galla - Jomfruburet Reunion”, og for 6. gang er det i Brøndby i Kulturhuset Kilden og alle gange har det været for udsolgte huse.

Så skynd dig at købe en billet.

Som noget nyt i år vil der være mulighed for at købe siddepladser i salen. Det er unummererede pladser, så man vil blive fordelt i forhold til det antal billetter/pladser, man køber. Vælg da "koncertbillet med pladsreservation". 
OBS! Skal du sidde sammen med andre, så noter navn og telefonnummer på den person, der har købt pladsbilletter i salen.

Musikken starter kl. 18.55, og aftenen vil kunne indledes med spisning fra kl. 17.30 i foyeren.
Maden – buffet med flere slags kød, kartofler, salat samt brød - koster 150 kr. pr. person og skal købes sammen med billetten. OBS! Begrænset antal.

Koncerten arrangeres af McDonald Pub i samarbejde med Kulturudvalget.

 

Sal


Teatersalen Nygårds plads 31
2605 Brøndby, Danmark

BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google