Our Programs


Rejsecafé Brøndbyvester Bibliotek 24. Oct. 15:00
Fire torsdage i efteråret ser vi nærmere på et særligt udvalgt land og inddrager litteratur, musik og film krydret med enkle smagsprøver.

Free entry Gaming og gambling Kulturhuset Kilden 24. Oct. 19:00
Center for Ludomani giver et spændende indblik i sammenhængen mellem gambling og gaming. For forældre og andre interesserede.
Free entry Bamsebio Kulturhuset Brønden 26. Oct. 10:30
Gratis film i BiFFEN i Brønden for børn 2-6 år. Den sidste lørdag i måneden viser vi drop-in-film for de mindste, deres bamser og voksne.


Sold Out Børneteater: Klods-Hans Kulturhuset Brønden 26. Oct. 12:00
Dukketeater for hele familien. H.C. Andersens herlige historie om herremanden, som havde to sønner, der var så vittige at det halve var nok.
See My Friends & Nightshift Kulturhuset Kilden 26. Oct. 19:00
God gedigen pop- og rockmusik fra 60’erne til 00’erne. Kom og få en svingom til musikken – det her er to bands der får dig op af stolen!

Bliv klogere på podcast Kulturhuset Kilden 27. Oct. 13:00
Hvad er podcast? Hvor finder du det, der interesserer dig? Hør, hvad al hypen handler om og få et indblik i de nye radioformer.

Nedfindingslab Kulturhuset Kilden 27. Oct. 13:00
Har du en lille Georg Gearløs derhjemme? Alle (pil)fingre kommer arbejde, når vi bruger vores fantasi og skaber nye ting ud af gamle.

Free Læsekreds på Brøndbyvester Bibliotek Brøndbyvester Bibliotek 29. Oct. 10:00
Har du lyst til at dele din læselyst? Så er du velkommen i læsekredsen på Brøndbyvester Bibliotek. Vi mødes den sidste tirsdag i måneden.
Free Strikkeklub i Brønden Kulturhuset Brønden 30. Oct. 16:00
Uanset om du er en nysgerrig nybegynder, der gerne vil lure et trick eller to fra de mere erfarne strikkere, eller du allerede er en garvet garn-entusiast, er det her stedet for dig!


BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google